Buttxi’s Blog


Revistes científiques
Abril 14, 2009, 9:43 pm
Filed under: tcaq0809

En l’entrada en el meu blog d’aquesta setmana toca parlar de revistes científiques que són per el moment la base per a mantenir-se informat i actualitzat ja que disposem al nostre abast de un gran nombre de revistes actualitzades periòdicament però que això si són de pagament. Per sort en algunes de elles es pot accedir gratuïtament si ets membre de la UDG a través de la biblioteca.

Més de 1480 revistes es poden visitar des de la biblioteca digital de la UDG sobre temes relacionats amb la química, i per sort algunes de elles gratuïtament. D’entre totes elles cal destacar Nature i Science que són les dues més reconegudes a nivell internacional i que ens ofereixen setmanalment un ampli ventall d’articles punters en investigació.

Juntament amb les revistes també cal destacar tot un seguit de buscadors que ens permeten veure a quines revistes s’han publicat articles de un determinat tema i algunes d’elles inclòs són pagades per l’estat a les universitats com és el cap per exemple de Web of knowledge (WoK).

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: